Коледното желание на krem2003


Коледа!
Сбъднати желания, надежди и усмивки!
А знаете ли, защо Коледа е в края на годината!?
КОЛЕДА е начало, извор, източник на нашите нови мечти.
Всъщност тогава се раждат желанията и се осъществяват цяла една година, защото какво е една сбъдната мечта? Може би местенце за нова  balk_66
Бях най-щастливото дете. Родителите ми са страхотни. Като много други, те винаги са били с мен, до мен и подкрепата им е налице и сега. Имах страхотно детство, много забавен пубертет, обучението ми беше на ниво и работата ми е страхотна. Всичко което съм си представяла се е осъществявало с труд, постоянство и усмивка. Винаги съм знаела какво получавам и зная какво желая.
Нашата приказка започна в 00,00ч на 31 декември 1996г. Отново имах сбъднато желание – моят съпруг. От малка мечтая за близнаци и знаете ли как се зачеват и раждат най-успешно??? Всъщност това е моят единствен страх. При толкова щастие, съм се замисляла дали? Но не, дори няма да го напиша на този лист.
Всички ние имаме страхове с които да се борим и които да побеждаваме. Нека това е с усмивка и вяра в бъдещето, защото няма несбъднато желание на тази земя. Защото всички ние живеем за да бъдем щастливи, да обичаме, да имаме приятели, да имаме семейства. И това ще стане ... да! Моля ви, всички вас, влюбени млади хора – МЕЧТАЙТЕ, БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, УСМИХВАЙТЕ СЕ, всеки ден бъдете добри и ще видите как един ден ще се окажете в настоящето на вашето минало желание, а то се е превърнало в ново бъдеще. И ето отново местенце  за ново желание и нова мечта, нали! Кръговратът е безкраен. Бъдете слънчеви и всичко ще бъде една магия.
Това съм аз едно щастливо дете, една щастлива жена и ще бъда една щастлива майка, защото бащата на моите деца е най-прекрасния човек на света.  Човекът с най-голямото сърце, което   balk_48 “бие само за мен” balk_48. Това е бащата на моите слънчеви деца! Аз вярвам в себе си! Аз вярвам в Дядо Коледа!
А ти?
Пожелай си нещо ...



{START_COUNTER}