Коледното желание на rangely


Вик за помощ

Помогни ми нямам сили!
Боже мили,помогни ми!
В борбата с отчаянието
да се преборя, помогни ми!

Цялата съм аз ранена.
Всичко вика в мен -Предавай се!
Но душата ми измъчена
чува, казваш -Не отчайвай се!

И ставам бодро аз отново,
със сърце за мъки пак готово.
В морето от житейски скърби,
дано помагаш ми о, Боже мили

Мечтата си да сътвориме и детенце да си родиме!!!



Мечта

Мечтая ... за дете, и тази мечта изълпва деня ми откакто се помня.
А колко двойки по света са като нас – мечтаят ден и нощ. Защото тази Мечта е голяма колкото света, колкото самия живот.
   Никой никога не ми е казвал, че ще е лесен пътя по който вървя, но и не бях подготвена за тази борба и задушаваща мъка от нереалирането на една Мечта.
   Нима има по-голяма истина от тази да създадеш живот. Та нали дори Християнското начало е в зачатието на Исус – Божият син. Няма по-голям Божи дар, благословия и щастие за човек от това да създаде, носи, почувства, да доведе до бял свят и да се огледа в очите на рожбата си, да й посвети живота си ! Дете което ще осмисли живота ти, ще те подмладява до сетния ти дъх преживявайки ниговите копнежи и терзания. То ще е плод на любовта между човека до теб – единство на двама ви. Мечта – блянувана от момента на осъзнаването на всяко човешко същество – смисъла на живота му.
   Житейската борба – учение, кариера, материални успехи ... всичко е в името да подсигуриш добра почва за да покълне и да израсне тази Мечта. Мечта ..., която нищо в живота не е в състояние да компенсира и замести, затова тази мечта никога не умира. Те е вечната надежда !
   Размишлямам, а в очите ми назрява сълза, в гърдите ми тежест, но на усните ми се появява усмивка и сърцето ми бие спокойно, защото вярва че Мечта не е блян, а е все по близка реалност! Защото Бог е всеопрощаващ и всемогъщ. Той върши чудеса чрез лекарите на които ние в очакване на Мечтата си сме се доверили.
Тези хора, които са посветили живота си да сбъдват Мечтити на хиляди двойки, са Спасителите в нашите сърца. Те са тези които ни дават най-голяма надежда и смисъл да продължаваме борбата си и да вярваме в Чудото и сбъдването на тази толкова мечтана Мечта. Защото няма нищо по чисто и красиво от детските очи, които купнеем да видим всички ние – хората очакващи Мечтата си!

По Коледа стават Чудеса – ВЯРВАЙТЕ! Нека привлечем сами нашата Мечта в реалността!
     
                                                                            С благодарност към всички, посветили се
                                                                            на каузата да има повече свъднати мeчти!



{START_COUNTER}