Музикантът Стефан Тихов, диригент и дългогодишен преподавател по китара в Ловчанско читалище „Наука 1870“, събира приятели и ценители на музиката в Клуба на дейците на културата на 13 май, понеделник,Прочети повече:

Победителите от състезанията по лека атлетика в спартакиадата „Пламъчета сини“ награди днес кметът на Ловеч Страцимир Петков. В надпреварата на 50 м гладко бягане и скок на дължина участваха отборитеПрочети повече:

“Звездното дете” на Драматичен театър “Борис Луканов” – Ловеч, с реж. Биляна Петрова ще закрие на 11 май 2024 г., събота, Международния театрален фестивал “Вълшебната завеса” в Търговище. Това еПрочети повече:

На 12 май, неделя, в Спортна зала – Ловеч, ще се проведе международен турнир по минихандбал за момчета и момичета до 10 години. Организатор е Хандбален клуб „Осъм“ – Ловеч,Прочети повече:

На 10 май от 13:00 ч. в двора на бившата казарма ще се проведе спортен празник за децата и младежите от социалните услуги в Ловеч. Организирани са развлекателни игри, спортниПрочети повече: